INDIVIDUELE ANALYSE

Heb jij er echt alles voor over om jezelf te verbeteren, maar is de selectie te groot voor individuele aandacht? Ben jij de professional die niets aan toeval overlaat? Qualimpro geeft jou de mogelijkheid om een persoonlijke video-analist (werkzaam op het hoogste niveau van Nederland) in te zetten voor tactische inzichten waardoor jij betere keuzes maakt in bepalende wedstrijdsituaties. Samen met een persoonlijke video-analist ga jij dus dieper in op specifieke wedstrijdsituaties. Laat Qualimpro maar weten welk moment jou het beste uitkomt om een online sessie in te plannen.

TEGENSTANDER ANALYSE

Hoe relaxt is het om alle gewenste informatie over jouw directe tegenstander wekelijks op jouw Qualimpro account te bekijken? Besteed nooit meer kostbare tijd om de beelden en gegevens van jouw directe tegenstander op te zoeken, want Qualimpro zet alles wat jij moet weten over jouw tegenstander voor de volgende wedstrijd voor jou op een rijtje! De gewenste informatie is volledig naar wens af te stemmen.

COMPILATIE HIGHLIGHTS

Hoe mooi is het om jouw recente beelden te posten op je social media kanalen. Qualimpro maakt van elke wedstrijd een korte compilatie om jouw volgers wekelijks up to date te houden en te binden. Ook als je een langere compilatie wenst ben je bij Qualimpro bij het juiste adres. Chat vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je klaar om je game naar een ander niveau te tillen?

Plan vandaag nog een GRATIS SESSIE met Wesly Lisboa in!

SESSIE INPLANNEN